Carl Öström info AB Verksamhet Kunder CV & Exempel Doffe
Riskkommunikation Krönikor & blogg Länkar
 


Foto: Per Westergård
Kontakt

Carl Öström Information

Tel: 070-822 76 75


 
Verksamhet
Det här gör jag:

  Informationsmaterial i alla former: Trycksaker, utställningar, presentationer, pressmaterial, handböcker och annan information – i alla former och för alla media.

Jag projektleder informationsprojekt. Tillsammans med företagets egen personal, externa konsulter och mina samarbets- partners kan jag köra informationsprojekt från ax till limpa.

Jag  har stor erfarenhet av att ta fram dokumentation för datorsystem. Det gäller utbildningsmaterial,  handböcker samt system- och driftdokumentation.  Jag tar också  fram metoder och kvalitetssäkrar sådan dokumentation.
Jag  tar  fram metoder för datoriserad framställning, lagring och distribution av information i alla former.

Jag  nationaliserar datorsystem och programvara. Det innebär att jag översätter systemen till svenska och anpassar dem till svenska förhållanden.

Jag har arbetat mycket  med riskkommunikation. Jag kan hjälpa ditt företag att att ta på rätt glasögon i er kommunikation.Jag samarbetar med:


Grafiska formgivare, webbdesigners, illustratörer, fötografer, modellbyggare och tryckare. När jag arbetar med riskkommunikation samarbetar jag med en psykolog med kunskaper inom ämnet.